Keuken

content-keuken

Als je een fornuis of koelkast gaat aanschaffen, bepaal dan eerst hoeveel je eraan wilt besteden, want de prijzen voor keukenapparaten kunnen behoorlijk uiteenlopen. Voor redelijke prijzen is er een groot assortiment keukenapparatuur in de handel. Vaak is het wel zo dat de duurdere merken betere kwaliteit leveren, een mooier design hebben en dat hun apparatuur ook meer mogelijkheden biedt.

En dan zijn er ook nog de superluxe merken met ontwerpen die niet alleen gebruikmaken van de modernste technische snufjes, maar ook uitblinken in schoonheid: wijnkoelers met aparte thermostaat voor witte en rode wijn’, enorme koelkasten met vriesbak; en zuilen bestaande uit diepvriezer, koelkast en wijnkoeler die je ook los kunt plaatsen op elke mogelijke plek in de keuken. Kooktoestellen variëren van vrijstaande ovens met koolplaat tot losse kookplaten in alle soorten en maten. Materialen variëren van keramiek tot staal of roestvrijstaal.

Bij ovens heb je de keuze tussen elektrisch en gas. Ook zijn er nog fornuizen in de handel, maar soms zijn het gewoon moderne elektrische fornuizen met een antieke voorkant.

top